Back in business

Då var vi tillbaka igen, mer sugna och exalterade över att fortsätta där vi avslutade. Fast ändå inte, efter att ha jobbat lite med hemsidor och programmering hela 2015 märker man hur jobbigt det egentligen är. Men det var rätt klokt att lägga ner B Composit. Vi hade ju självklart ett mål med det hela, nämligen att utvärdera vad som var bra, mindre bra och hur vi i skulle utvecklas men också i fortsättningen ville jobba.

Det var ett bra beslut nu när vi tänker på det. Framöver kommer vi främst dela upp arbetet utifrån uppdrag. Man ska ju inte skjuta sig själv i benet och överbelasta sig med massa jobb man inte tycker om. Bäst är ju ändå att låta rätt person göra rätt jobb och därmed också bäst hjälpa uppdragsgivaren och kunden. Intern konkurrens kan vara bra men i vårt fall ganska korkat!

Även kommer vi att jobba med två nya områden, något som vi inte gjorde förr. Det ena är att gå tillbaka till film och videoproduktion (något Benjamin ändå kan rätt bra). Detta kommer bedrivas under namnet B.C.A.P eller B Composit After Production. Det andra är utbildningar och föreläsningar. Du kan läsa mer om detta under tjänster och erbjudande eller klicka här.

Vi ser även fram emot att samarbetet med Örebro TV. Riktig sköna personer med många spännande idéer och projekt på gång! Kika gärna in på vår blogg med jämna mellanrum där vi minst en gång i månaden kommer lägga upp artiklar och nyheter som vi hoppas du har nytta av!